Mijn Menu

Regel je bibliotheekzaken

Met Mijn Menu regel je makkelijk je bibliotheekzaken online, zonder naar de bibliotheek te komen. Gebruik Mijn Menu via de website of download de app Bibliotheek Wise.

Ga direct naar Mijn Menu

 • Overzicht

  Bekijk wat je thuis hebt, met vermelding van de inleverdatum. Voeg gezinsleden toe om hun gegevens in te zien. 

 • Regelen

  Verleng materialen online, reserveer en krijg bericht wanneer deze klaar liggen. Betaal openstaande bedragen en vink de automatische incasso aan (€2,50 korting)

 • Bewaren

  Zie wat je eerder geleend hebt, maak een wensenlijst aan en geef een beoordeling bij titels. 


Gebruik je Mijn Menu voor de eerste keer? Of ben je je wachtwoord kwijt?

 1. Ga naar Mijn Menu

  Je vindt de link naar Mijn Menu altijd op de homepage in het snelmenu en onder aan elke webpagina in het donkergrijze menu. 

 2. Wachtwoord aanmaken

  Let op: de eerste keer gebruik je altijd je lidmaatschapsnummer om in te loggen, niet je e-mailadres. Het nummer staat op je pas. Klik dan op wachtwoord opvragen. 

 3. Check je mail

  Je krijgt een tijdelijk wachtwoord dat 24 uur geldig is. Log hiermee in op Mijn Menu en maak direct een eigen wachtwoord aan. Je kunt nu kiezen om voortaan in te loggen met je e-mailadres.

Lukt het niet?

 • Je wachtwoord moet uit minimaal 8 tekens bestaan waarvan minstens een hoofdletter, een kleine letter, een cijfer en een speciaal teken.
 • Krijg je geen e-mail? Neem contact op met onze klantenservice.

€2,50 korting met automatische incasso

Krijg €2,50 korting: vink de optie automatische incasso aan. Log in via Mijn Menu op de website (dit kan niet via de app Bibliotheek Wise), ga naar mijn gegevens en zet een vinkje bij automatische incasso. Makkelijk verdiend!

Regel het meteen via Mijn Menu