Bibliotheek apps

De bibliotheek in je broekzak

Met onze handige apps draag je de bibliotheek altijd bij je. Zo kun je onderweg lezen en je bibliotheekzaken regelen. Download de apps in de Apple Store of Google Playstore. Je hebt een abonnement nodig om gebruik te kunnen maken van de Wise app en de online Bibliotheek.

Wise: regel je biebzaken

Vind je boek, reserveer en verleng. Zie wat je nog thuis hebt liggen en of er nog bedragen openstaan. Met de app Wise heb je altijd inzicht in je bibliotheekzaken.

Download voor Apple

Download voor Android

De online Bibliotheek

Met de online Bibliotheek app kun je e-books, luisterboeken en digitale tijdschriften lezen op je tablet of smartphone. Deze zijn inbegrepen in de bibliotheekabonnementen (met uitzondering van het proefabonnement) en je hebt keuze uit duizenden titels. 

Let op: deze app is niet geschikt om e-books op je e-reader te zetten. 

Download voor Apple

Download voor Android

BiebApp

Lenen zonder lidmaatschap: dat kan! Met de BiebApp betaal je €2 per item dat je leent, zonder dat je vastzit aan een abonnement.

Download voor Apple

Download voor Android

BoekStart

Dé app voor jonge (groot)ouders, vol boekentips en voorleestips. Plus een voorleeswekker! Samen genieten van de mooiste verhaaltjes.

Download voor Apple

Download voor Android

  

Hulp nodig bij het installeren?

Kom je er niet uit met de downloads? Neem contact op met onze klantenservice. Als we telefonisch niet kunnen helpen, regelen we een DigiHulp afspraak voor je in jouw bibliotheek.

Neem contact op