Onderwijs & Kinderopvang

De bibliotheek voor onderwijs en kinderopvang

Werk je in het onderwijs of in de kinderopvang? Laat ons je helpen om van leren en lezen een feest te maken. Met doorgaande leerlijnen op het gebied van Leesbevordering, Digitale Geletterdheid en Cultuureducatie stimuleren we de ontwikkeling van 0 tot 18 jaar optimaal. Aansluitend bieden we workshops voor pedagogisch medewerkers, leerkrachten en ouders. Kies uit onze webshop of leg je eigen vraag aan ons voor. We denken graag met je mee!

Ga direct naar de webshop voor onderwijs en kinderopvang

Kinderopvang

Samen spelenderwijs het plezier in voorlezen ontdekken. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen! Geef kinderen vanaf 0 jaar al een goede start.

Ontdek het aanbod

Primair Onderwijs

Het is zo mooi om te zien hoe de kinderen reageren op een ontmoeting met een schrijver. En ze bedenken fantastische vragen.

Ontdek het aanbod

Voortgezet Onderwijs

Dankzij BookTok herontdekken jongeren het boek. Maar de bibliotheek helpt ze ook om zich persoonlijk te ontwikkelen. 
 

Ontdek het aanbod

de Bibliotheek op school

Met de Bibliotheek op School helpen wij scholen om o.a. het leesplezier bij de leerlingen te vergroten, leerlingen verstandiger om te leren gaan met het internet en sociale media, en de taal- en leesvaardigheden van de leerlingen te verbeteren.

Lees meer over de Bibliotheek op school

Word DigiLAB Coach

Laat je samen met collega's opleiden tot DigiLAB-Coach en maak gratis gebruik van onze materialen en voorzieningen om je les te ondersteunen.

Lees meer