BiebLala

Van buik tot schoot

Net zoals je tijdens de zwangerschap al contact maakt door te praten tegen de buik en je hand op de buik te leggen, kan dit ook door liedjes te zingen of voor te lezen. Samen met de Bibliotheek Waterland hebben de Westfriese Bibliotheken het babyboekje BiebLala ontwikkeld: 8 liedjes voor jou en je kindje van buik tot schoot.

Bestel het BiebLala boekje via onze klantenservice

Van buik tot schoot

Tijdens de zwangerschap kun je al beginnen met praten, zingen en voorlezen. Een baby kan zich de klanken een jaar na geboorte nog herinneren. Zo ben je voor de geboorte dus al bezig met de taalontwikkeling van je kindje. Het boekje BiebLala helpt je hierbij. 

Leen BiebLala

Luister & kijk

BiebLala is een set liedjes voor jou en je kindje van buik tot schoot. De liedjes zijn terug te luisteren op Spotify en de plaatjes komen tot leven in animaties die we via YouTube delen. Ze komen ook langs bij activiteiten in de bibliotheek. 
 

BiebLala op Spotify

BoekStart en Voorleespret

BiebLala is de voorloper op het BoekStartporgramma, waarbij kinderen vanaf geboorte gratis lid worden. Je kunt bij de bibliotheek knisperboekjes, kijkboeken en voorleesboekjes lenen. Elke week kun je genieten van VoorleesPret.
 

Ontdek de bibliotheek voor 0-6 jaar

Wat een cadeautje!

BiebLala is te koop voor €7,50 bij de Westfriese Bibliotheken. Bestel het via onze klantenservice en haal het boekje op in de Bibliotheek Stede Broec tijdens openingsuren. Tip: geef BiebLala cadeau aan (aanstaande) ouders, een origineel cadeau voor de babyshower of het kraambezoek.

Bestel BiebLala


BiebLala komt tot leven in animaties

Op YouTube delen we animaties bij de liedjes van BiebLala.
Zo komen de verhaaltjes helemaal tot leven!