Jeugd & Jongeren

Ontdek de jeugdbibliotheek

Van knisperboekje naar zelf leren lezen naar lezen voor je lijst. Ontdek alles over dino's en eenhoorns. Maak reizen naar andere werelddelen, planeten of tijden. Lees stiekem over verliefdheid en ontdek wie je wil zijn. Kom naar VoorleeesPret, het DigiLAB of de jongerenvloer. De bibliotheek groeit met je mee en geeft antwoord op je vragen. Tot je 18e word je gratis lid.

Zoek direct in de catalogus

0-6 jaar

Van knisperboekje tot prentenboek: al vanaf 0 jaar ontdekt je kleine klanken, kleuren en vormen. Kom samen naar VoorleesPret en andere activiteiten.

Ontdek de bieb voor 0-6 jaar

6-12 jaar

Er gaat een wereld voor kinderen open als ze zelf leren lezen. Er is zoveel om te ontdekken! Oefen samen voor school en doe mee in het DigiLAB. 

Ontdek de bieb voor 6-12 jaar

12-18 jaar

Lezen voor de lijst of om te ontdekken wie je wil zijn, dat doe je bij de bieb. En jongeren vinden er een fijne plek om huiswerk te maken of tot rust te komen. 

Ontdek de bieb voor 12-18 jaarAgenda voor Jeugd & Jongeren

Reguliere activiteiten voor Jeugd & Jongeren

Gratis lid van 0 tot 18 jaar

Met je bibliotheekpas kun je online oefenen voor je theorie-examen, voorleesfilmpjes bekijken, informatie zoeken voor je werkstuk, oefenen voor de basisschoolvakken en nog veel meer. Kijk meteen wat er allemaal kan.

Word gratis lid

Dame met telefoon in haar handen