• Da Vinci-jaar

    Het is je vast niet ontgaan dat het dit jaar 500 jaar geleden is dat Leonardo da Vinci overleed, het genie dat bekend staat om zijn meesterlijke kunst en ingenieuze uitvindingen.

    Al met al een fijne aanleiding om een jaar lang extra aandacht te besteden aan Leonardo da Vinci, met tentoonstellingen, tv-programma's en ook mooie boeken. 

    Op NPO2 was een interessante serie over Leonardo da Vinci te zien, gemaakt door Diederik van Vleuten. Bekijk de afleveringen van ‘Diederik en Da Vinci’ hier

  • Stuur ook jouw Leestip!

    Ook een tip? Stuur het ons en wij maken andere lezers weer attent op dat éne bijzondere boek! 

Nieuwe Boeken

Literatuurnieuws

Er zijn op dit moment geen resultaten over dit onderwerp beschikbaar.

Vorige lees- of kijktip

Cover van De rechtvaardigen van Jan Brokken

Drankhangen, door Miska Rantanen

Na het wereldwijde succes van boeken over het Deense hygge en het  Zweedse lagom besloot journalist Miska Rantanen dat het tijd werd de wereld bekend te maken met de Finse filosofie van de ontspanning. Het betreft zen op z’n Fins, een vaardigheid om volledig ontspannen te raken. Aanbevolen voor eenieder die eens op een andere manier tot rust wil komen.

Juist in onze zo drukke wereld is deze unieke en alleraardigste publicatie over ‘drankhangen’ een aanvulling op de vele boeken over het voorkomen van stress. Drankhangen is fraai geïllustreerd. De nieuwste chilltrend in ons land?

Fijn napraten over een gelezen boek?