Bibliotheek apps

Wise app: de bibliotheek in je broekzak

Met deze app kun je boeken uitzoeken en reserveren, zien wat je thuis hebt liggen en verlengen, een verlanglijst bijhouden van boeken die je nog wil lezen en tickets voor activiteiten terug vinden die je online bij ons besteld hebt.

Ontdek de Wise app


De Online Bibliotheek app: e-books en luisterboeken

E-books

Met de Online Bibliotheek app kun je e-books lezen op je tablet of smartphone. De e-books zijn inbegrepen in de bibliotheekabonnementen (met uitzondering van het proefabonnement) en je hebt keuze uit 29.000 e-books voor tablet, smartphone of e-reader. In het najaar komt er een neiuwe app beschikbaar, waarin je ook meteen luisterboeken kunt lenen. 

Let op: deze app is niet geschikt om e-books op je e-reader te zetten. 

Wil je meer weten over hoe je e-books kunt lezen op je tablet, smartphone of e-reader?

Luisterboeken

Met de LuisterBieb geniet je altijd en overal van de mooiste luisterboeken. Download de gratis app voor tablet of smartphone. De luisterboeken zijn inbegrepen in de bibliotheekabonnementen. Je hebt keuze uit duizenden titels. Een klein deel is gratis toegankelijk voor niet-leden.

Let op: in het najaar van 2020 komt er een nieuwe app beschikbaar van de Online Bibliotheek, waarin je zowel e-books als luisterboeken kunt lenen. 

Wil je meer weten over hoe je gebruik kunt maken van luisterboeken? 

VakantieBieb

Elke zomer opent de VakantieBieb met gratis e-books voor jeugd en volwassenen. Je leest ze op je tablet of smartphone. Zowel leden als niet-leden kunnen gebruik maken van de app.