Herinrichting Hoogkarspel

De sluiting van 25 juli t/m 20 augustus is onvermijdelijk omdat de vloer hard aan vervanging toe is. Het Streekpunt en de Bibliotheek investeren samen in deze klus.

De Bibliotheek zet meteen opgebouwde afschrijvingen en reserves in om een gezellige leestafel, een paar prettige werk-/studieplekken, een vrolijke kinderhoek met ruimte voor voorstellingen en activiteiten, en een huiselijke sfeer te realiseren. Steeds meer mensen ontdekken bibliotheken namelijk als plek om te ontspannen, ontmoeten en werken/studeren. Door hier meteen op in te spelen is het gebouw weer klaar voor een mooie toekomst met de inwoners van Drechterland. 

Meer en langer lenen

Kom boeken lenen in de week voor de sluiting (18 t/m 23 juli).

Je mag dubbele aantallen lenen en je hoeft deze pas na 6 weken weer in te leveren.

Bibliotheek Stede Broec

Je bibliotheekpas is te gebruiken in alle vestigingen van de Westfriese Bibliotheken. De dichtsbijzijnde vestiging met vergelijkbare voorzieningen en activiteiten is de Bibliotheek Stede Broec, boven het Streekhof. 

BestelBieb

Kun je niet uitwijken naar de Bibliotheek Stede Broec? Maak gebruik van de BestelBieb, dan bezorgen we je boeken aan huis. Inbegrepen bij het abonnement (bij redelijk gebruik).
 

Het Streekpunt

Het Streekpunt heeft een zomerstop voor activiteiten. Kijk op de website van Het Streekpunt voor informatie, contactgegevens en eventuele updates.
 

Het Prikpunt & WonenPlus

Het Prikpunt en WonenPlus verhuizen tijdelijk naar de buren: Buurtzorg op Streekweg 224 (in het voormalige Rabobankpand).

 

Heb je andere vragen?

Neem contact op met de Klantenservice van de Westfriese Bibliotheken. Ze helpen je graag verder. 

 


Tip: Meld je aan voor het zomerprogramma voor senioren in Stede Broec/Enkhuizen