Vacatures

Wil jij ons team versterken bij de Westfriese Bibliotheken?

Op deze pagina vind je de functies die op dit moment beschikbaar zijn!

Wegens groei zijn wij op zoek naar meerdere collega’s

Omdat wij meerdere programmamakers/-medewerkers zoeken, organiseren wij op donderdagavond 2 juni a.s. van 19.00 tot 20.30 uur een informatieavond in onze vestiging Stede Broec. De vacatureomschrijvingen vind je op deze pagina onder het kopje Betaalde functies. Ook als je nog niet geheel voldoet aan het profiel willen we graag met je praten over de kansen die we je kunnen bieden. 

Tijdens deze avond kun je ook terecht voor meer informatie over de vacature Cultuurcoach, die we buiten het Programmateam bieden in opdracht van de gemeenten Stede Broec, Drechterland en Medemblik. 

We verwelkomen je graag om 19:00 met een drankje. De Bibliotheek is volop in ontwikkeling en daar vertellen we je graag over. Je kunt informeel kennismaken met ons team, hun werkzaamheden en jouw mogelijkheden bij de Westfriese Bibliotheken.

Vrijwilligers gevraagd!

Meer dan 220 vrijwilligers helpen ons om meer mogelijk te maken voor inwoners van West-Friesland. We zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers die willen bijdragen, bijvoorbeeld als gastheer-/vrouw, taalvrijwilliger, voorlezer of bij onze activiteiten. 

Betaalde functies