Powervrouw

Lees de verhalen van West-Friesland

Luister naar de verhalen van West-Friesland

Deze schrijvers en titels stonden op ons programma:

1001 Vrouwen van West-Friesland

Els Kloek kwam twee keer naar West-Friesland met haar lezing over 1001 Vrouwen uit de Nederlandse Geschiedenis. Wij gingen daarom zelf op zoek naar '1001 Vrouwen van West-Friesland'. Je kon meeschrijven aan onze rondreizende pop-up schrijftafel, steeds in een andere vestiging. Binnenkort publiceren we de verhalen hier.

Ken je onze cursussen en netwerkbijeenkomsten al?

 • Computercursus: leren werken met DigiD Bekijk details

  Steeds meer diensten van de overheid zijn digitaal beschikbaar. Denk aan het aanvragen van huur- of zorgtoeslag, het doorgeven van een verhuizing of alle zaken rondom een uitkering, pensioen of kinderbijslag....

  Bekijk details van Computercursus: leren werken met DigiD

 • Werk Aan Je Toekomst Bekijk details

  Werk aan je toekomst is de netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Je ontmoet mensen die (ander) werk zoeken en kan samen tips en ervaringen uitwisselen. Er is elke keer een andere gast aanwezig, een professional...

  Bekijk details van Werk Aan Je Toekomst

 • Klik & Tik cursus: omgaan met computers Bekijk details

  Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe dit werkt, organiseren de Westfriese Bibliotheken de computercursus Klik en Tik.

  Bekijk details van Klik & Tik cursus: omgaan met computers

 • Werkplek in de bieb

  Ben je ZZP-er, werkzoekende of werk je veel van huis uit? Neem je laptop deze zomer op vrijdagochtenden mee naar de Bibliotheek Stede Broec voor je ‘werkplek onder de mensen’.

  27 juni 2019

  Bekijk details van Werkplek in de bieb

(Auto)biografieën