Nederland Leest

Nederland Leest in de ban van duurzaamheid

Lente of winter, de natuur blijft prachtig door de seizoenen heen. Maar ze is ook kwetsbaar. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde en diverse leefwereld te behouden voor de toekomst? Over dit onderwerp gaan we met elkaar in gesprek in bibliotheken door heel Nederland tijdens de jaarlijkse themamaand Nederland Leest.

Bij de Westfriese Bibliotheken organiseren we activiteiten rondom dit thema tijdens Nederland Leest, omdat wij duurzaamheid net zo belangrijk vinden als jij. Wil je meer leren, lezen en praten over duurzaamheid? Ook daarvoor is in de bibliotheek altijd plek! Kies een mooi boek uit onze ruime collectie, kom naar een van de activiteiten of lees onze duurzaamheidstips.

Kortom: in de bibliotheek laat je je verrassen, inspireren en bijpraten over het thema duurzaamheid. Kom jij ook?

Wow, de zee is van plastic!

Theatergroep Droog Water speelt Wow, de zee is van plastic! Een humoristische, interactieve en beeldende kindervoorstelling (6+), over klimaatproblematiek en duurzaamheid. Op een speelse wijze wordt er samen met de kinderen nagedacht over deze thematiek.

Zaterdag 23 november, van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Hoogkarspel. Bestel snel je tickets

Workshop: Ontdek de kracht van Ontrommelen

Heb je je voorgenomen om op te ruimen, je leven op orde te brengen? In huis, in je administratie, in je hoofd? Ontmoet De Ontrommelcoach® en ontdek hoe je het aanpakt met praktische tips.

27 november 2019, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Enkhuizen Kosten: € 10,00 contant betalen

profielfoto Mascha Lapien

Meer weten over duurzaamheid?