CoronaRadar: Kom voorbereid naar de bieb

De CoronaRadar: onze 'buienradar' voor plotselinge wijzigingen

• We gaan door met de BestelBieb, ook als we weer open zijn. Afhalen kan tijdens openingstijden.
  • We mogen weer activiteiten aanbieden op het gebied van taal, computer en ontmoeting. Kijk op onze webagenda.
  • Ben je nog geen lid? Regel je abonnement online of telefonisch en maak er direct gebruik van!
  • Maak gebruik van Mijn Menu om te reserveren, te verlengen en je leengegevens in te zien.

Waarvoor kun je terecht?

Je kan boeken lenen (met ledenpas) en terugbrengen, deelnemen aan activiteiten en de krant lezen aan de leestafel. Voorzieningen zoals werk-/studieplekken computers, internet, printer en koffieautomaat kan je ook gebruiken.

Ben je nog geen lid?

Regel vooraf je abonnement online of bel de Klantenservice. Dan regelen we dat je snel je pasje ontvangt, zodat je ook gebruik kan maken van de bibliotheekcollectie.

De BestelBieb gaat door

Weet je al wat je wil lezen? Dan kunnen we een tas met 5 titels voor je klaarzetten. Je hoeft deze alleen nog maar af te halen, ze staan al op je pas geregistreerd.

Kun of wil je nog niet zelf naar de bibliotheek komen? Dan brengen we je tas aan huis. Probeer wel zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheid om zelf af te halen, dat helpt ons enorm. Je mag ook een tas afhalen voor iemand die zelf niet kan komen. Je hoeft niet de pas van de ander mee te nemen, de boeken staan al geregistreerd op zijn of haar pas.

Op het formulier van de BestelBieb kun je je wensen aangeven. Afhalen en terugbrengen kan tijdens de openingsuren van de vestiging.

Check voor vertrek!

Is het boek dat je wil lenen beschikbaar in jouw Bibliotheek, of kun je het reserveren? Mogelijk heb je boeken in huis waar een boete op staat. Dan is je pas geblokkeerd en kun je geen boeken lenen. Je kan deze meteen online betalen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens je bezoek aan de bibliotheek.

Check vóór je bezoek je account in Mijn Menu of de Wise app

Omdat het belangrijk blijft:

• Heb je gezondheidsklachten? Blijf thuis.
  • Reinig je handen voor en na je bezoek aan de bibliotheek.
  • Schud geen handen schudden.
  • Nies in je elleboog.
  • Volg de aanwijzingen op in onze vestigingen en van onze medewerkers.

Activiteiten

We organiseren uiteenlopende activiteiten. Zo houd je contact met elkaar en aansluiting bij de maatschappij. Kijk op onze online agenda wat er te doen is bij jou in de buurt en of het nodig is om je aan te melden.

Heb je vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice op tel: 0228 743 943 of e-mail: klantenservice@westfriesebibliotheken.nl

Aankomende activiteiten

• Voorleespret in de bieb Wervershoof

Kom gezellig met je (klein)kind genieten van een voorleesverhaaltje: Voorleespret in de Bieb.

woensdag 27 oktober 2021, van 15:00 tot 15:30

Bibliotheek Wervershoof

Bekijk details van Voorleespret in de bieb Wervershoof

• Voorleespret Wognum

Kom gezellig met je (klein)kind genieten van een voorleesverhaaltje: Voorleespret in de Bieb Wognum

Bibliotheek Wognum

Bekijk details van Voorleespret Wognum

• Voorleespret De Goorn

Bibliotheek De Goorn

Bekijk details van Voorleespret De Goorn

• Voorleespret Enkhuizen

Bibliotheek Enkhuizen

Bekijk details van Voorleespret Enkhuizen

• Voorleespret Hoogkarspel

woensdag 27 oktober 2021, van 10:00 tot 10:30

Bibliotheek Hoogkarspel

Bekijk details van Voorleespret Hoogkarspel

• Voorleespret Stede Broec

woensdag 27 oktober 2021, van 10:00 tot 10:30

Bibliotheek Stede Broec

Bekijk details van Voorleespret Stede Broec

• Klik & Tik Medemblik

Leer werken met de computer, e-mail en het internet. Deze cursus is op maandagmiddagen van 14:30-16:30 uur.

Bibliotheek Medemblik

Bekijk details van Klik & Tik Medemblik

• Klik & Tik Enkhuizen

Bibliotheek Enkhuizen

Bekijk details van Klik & Tik Enkhuizen

• Klik & Tik Wervershoof

Leer werken met de computer, e-mail en het internet. Deze cursus is op maandagmiddagen van 14:00-16:00 uur.

Bibliotheek Wervershoof

Bekijk details van Klik & Tik Wervershoof

• Klik & Tik Opmeer

Leer werken met de computer, e-mail en het internet. Deze cursus is op maandagochtenden van 10:00-12:00 uur.

Bibliotheek Opmeer

Bekijk details van Klik & Tik Opmeer

• Voorleespret Medemblik

maandag 1 november 2021, van 14:30 tot 15:00

Medemblik

Bekijk details van Voorleespret Medemblik

• Klik & Tik Stede Broec

Leer werken met de computer, e-mail en het internet. Deze cursus is op dinsdagmiddagen van 14:30-16:30 uur.

2 november 2021 t/m 7 december 2021

Bibliotheek Stede Broec

Bekijk details van Klik & Tik Stede Broec

• Voorleespret Opmeer

dinsdag 2 november 2021, van 10:00 tot 10:30

Bibliotheek Opmeer

Bekijk details van Voorleespret Opmeer

• Klik & Tik Wognum

Leer werken met de computer, e-mail en het internet. Deze cursus is op woensdagochtenden van 10:00-12:00 uur.

3 november 2021 t/m 8 december 2021

Bibliotheek Wognum

Bekijk details van Klik & Tik Wognum

• Voorleespret Hoogkarspel