Haal de bieb in huis

Ik lees thuis

BestelBieb

Bestel je boeken online. Dan maken we een tas met vijf titels voor je klaar. Als we een titel niet in huis hebben, verrassen we je met een soortgelijke titel.

Online Bibliotheek

Met je bibliotheek abonnement kun je ook e-books, luisterboeken en digitale tijdschriften lenen. En online cursussen volgen.

Kun je niet inloggen op Mijn Menu? Lees hier hoe het werkt.

Gratis apps

De bibliotheek geeft zowel leden als niet-leden toegang tot apps met gratis e-books, digitale voorleesverhalen of leestips voor alle leeftijden. Download bijvoorbeeld de LuisterBieb of de VakantieBieb (alleen in de zomer), beide voor alle leeftijden. Of geniet samen met je (klein)kind van de Boekstart app. Met de Wise app kun je je bibliotheekzaken van huis uit regelen: zie wat je thuis hebt, reserveer titels, maak een lijst van boeken die je nog wil lezen, betaal openstaande boetes makkelijk online.

Zoek op de namen van de genomede apps of type 'bibliotheek' in de appstores van Apple en Google.

Ik oefen thuis

Thuisonderwijs

Laat je kinderen extra oefenen met online programma's zoals Einstein Junior voor 9-12 jaar en theorie-examen (16+ jaar) en heel veel tips om lezen leuker te maken (alle leeftijden).

Volwassenen

Wil je als volwassene graag thuis oefenen met computers, taal, rekenen of maatschappelijke onderwerpen? Dat kan gratis via Oefenen.nl. Toch liever in de bibliotheek? Bel onze klantenservice om te vragen naar de mogelijkheden.

Ik doe thuis mee

Gratis Online Cursussen

Bibliotheekleden kunnen in 2021 onbeperkt gratis online cursussen volgen op het gebied van persoonlijke, creatieve, zakelijke en digitale vaardigheden.

Vakantieprogramma: Klooien met boeken

Elke schoolvakantie komen we met een nieuw vakantieprogramma onder de naam Klooien met boeken (voor jeugd, maar vaak minstens zo leuk voor volwassenen): een boek doet wat met je, maar wat doe jij met een boek? Print de Klooikaart en doe mee: maak kans op een mooie prijs!

DigiFIT Online: Digitaal Fit

Houd digitaal aansluiting met elkaar en met de maatschappij. DigiFIT Online is de gezelligste manier om je digitale vaardigheden te ontwikkelen. En bijna ongemerkt krijg je meteen het beeldbellen goed in de vingers!

Bekijk de hele agenda