Boekenweek van Jongeren

3PAK: Khalid Boudou, Aimée de Jongh en Splinter Chabot

Jongeren krijgen de verhalenbundel 3PAK cadeau via school of de Bibliotheek.

3PAK is een geschenkbundel met korte verhalen van drie topauteurs. Dit jaar: Khalid Boudou, Aimée de Jongh en Splinter Chabot.

Beste Boek voor Jongeren

Een boek dat aansluit bij jouw belevingswereld geeft veel leesplezier.
Je herkent jezelf erin of iemand uit je omgeving of een situatie.
Elk jaar selecteert een vakjury 10 van zulke boeken voor jongeren van 15 t/m 18 jaar.
Een jury van jongeren leest deze titels en bepaalt welk boek het beste is.

Nominaties 2021: oorspronkelijk Nederlandstalig

Nominaties 2021: vertaald

Lezen voor je Lijst

Vind een boek dat bij je past. Boeken over onderwerpen die je bezig houden of die je herkent in je omgeving. Dan wordt lezen vanzelf weer leuk!

Luisterboeken

Geen zin om te lezen? Probeer dan eens een luisterboek! Met je gratis  bibliotheekabonnement heb je toegang tot talloze titels in de Online Bibliotheek.

Interview met Splinter

Vorig jaar interviewden we Splinter Chabot in Twisk. Helaas zonder publiek vanwege corona, maar gelukkig hebben we de beelden nog!

Ben je al lid? Het is gratis tot je 18e!

Regel het online of kom naar de dichtstbijzijnde bibliotheek en neem meteen je gratis 3PAK mee.

Regel je gratis abonnement online

Informatie voor leerkrachten

Ken je ons onderwijsaanbod al? Boek onze programma's voor leerlingen, leerkrachten en ouders.

Bekijk het aanbod